Visie

Laat ik eerst vertellen dat ik geen psycholoog, traumatherapeut of andere dokterstitel verworven heb. Ik zal dus niet met jou gaan spitten in je verleden of op zoek gaan naar eventuele jeugdtrauma's. Ik ben een ervaringsdeskundige die zoals het woord al zegt door de ervaringen `des levens´, inzicht en verschillende vormen van wijsheid heeft weten te vergaren.

Als coach begeleid en motiveer ik jou om de de kwaliteit van je leven te verbeteren. Samen zullen wij kijken naar jouw doelen, wensen en ambities. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als jij werkelijk veranderingen wilt aanbrengen in jouw leven dat dit mogelijk is. 

In mijn coaching maar ook tijdens de groepstrainingen die ik geef in de Vrouwenschool te Nijmegen, ben ik in staat om op een prettige manier snel tot de kern te komen, waardoor er openheid en ruimte ontstaat om jezelf te zijn. Het vertrouwen dat ik geef en door de vragen die ik stel, kom je vanzelf bij de essentie van wat je bezighoudt. Daar liggen ook de antwoorden en inzichten in jouzelf te wachten.


De sleutel tot verandering ligt vlak voor onze neus, maar we hebben de neiging om het ergens anders te zoeken, bij anderen, of bij de omstandigheden, waarvan we vinden dat die zouden moeten veranderen.

Wat ik jou graag wil leren is dat jezelf invloed hebt op je leven, misschien niet op alle gebeurtenissen die plaats vinden. Maar wel hoe je ermee om kunt gaan. 

Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt.